Cukiernia Sowa ponownie zaprasza do lokalu przy ul. Rejewskiego 3. Większe wnętrze i rozszerzona oferta

Otwarcie cukierni Sowa w CH Auchan/fot. nadesłane

10 lipca (środa) Cukiernia Sowa w CH Auchan Fordon ponownie otworzyła się na klientów. Lokal z 20-letnią tradycją zyskał znacznie większą część kawiarnianą.

W ostatnich tygodniach lokal przy Rejewskiego 3 przechodził gruntowny remont. Powitał klientów nową aranżacją (wnętrze o powierzchni 125 m kw.) i rozszerzonym menu. Można tam zakupić znane i lubiane ciasta, desery i lody, jak również skosztować ich na miejscu przy filiżance kawy z firmowej palarni.

Dla gości lokalu dostępne są także pozycje wytrawne z menu Sowa Lunchowa oraz wypiekane na miejscu pieczywo i ciastka z oferty Pyszne z Pieca. Dwa ostatnie koncepty marki zaspokajają potrzeby konsumentów w zakresie śniadań, wytrawnych przekąsek oraz dań lunchowych.

Działają tu także specjalne oferty, dzięki którym Cukiernia Sowa nie tylko przyciąga klientów, lecz także aktywnie przyczynia się do przeciwdziałania marnotrawieniu żywności, tj. promocja “Nie wyrzucamy, przeceniamy -50%” oraz liczne okazje do tańszego zakupu produktów poprzez aplikację Foodsi. Natomiast już od 18 lipca nowym udogodnieniem dla osób, które nie mogą odwiedzić Cukierni Sowa w Auchan Bydgoszcz Fordon, będzie dostępność wybranego asortymentu tego lokalu w aplikacji Pyszne.pl.

Nasza sieć ciągle się rozwija. Regularnie otwieramy nowe lokale lub przeprowadzamy modernizację istniejących punktów, stawiając na spójność marki oraz oferowanego asortymentu. Widzimy, że nasi klienci dobrze odbierają nową przestrzeń i rozszerzoną ofertę, zyskując pozytywne doświadczenie zakupowe, na czym zależy nam najbardziej – mówi Michał Sowa, członek zarządu Cukierni Sowa.

Aktualnie w sieci działają 164 lokale w kraju (z czego 14 punktów działa w Bydgoszczy), a także 1 punkt w Londynie.

Cukiernia Sowa w CH Auchan Bydgoszcz Fordon jest czynna od poniedziałku do soboty w godzinach od 9:00 do 21:00, a w niedziele handlowe od 9:30 do 20:00.

Zapisz się do naszego newslettera!

Udostępnij: Facebook Twitter